GY.I.K

A vásárlástól való elállás esetén lehetősége van a terméket visszajuttatni cégünkhöz. Az elállási nyilatkozatot kérje a " Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeken. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére. Vásárlástól való elállás esetén a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli. Bővebb információért kattintson az "ÁSZF" menüpontra.
A szállítási módokról a "Szállítás" menüpontban tájékozódhat.
A weboldal láblécében található "Megrendelés követése" gombra kattintva tájékozódhat a rendeléséről.
Áruházunk célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Önnek mégis valamilyen panasza van a termékkel vagy a teljesítéssel kapcsolatban, úgy panaszát a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeken közölheti. A termékszavatossággal kapcsolatban az " ÁSZF" menüpontban bővebb információkat talál, a szavatosság kezelési jegyzőkönyvet a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeken kérheti.
Külföldi szállítás esetén egyedi postaköltséget számítunk fel. További információért kérem keressen fel bennünket a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségek bármelyikén.
Az alábbi fizetési módokra van lehetőség: 1. Készpénzben: Lehetőség van személyesen átvenni a megrendelt terméket, ebben az esetben készpénzzel vagy bankkártyával tud fizetni, és a vételárat nem terheli szállítási költség. Kérjük, hogy rendelése elküldése után várja meg értesítésünket, melyben tájékoztatjuk az átvétel legkorábbi időpontjáról. 2. Utánvéttel:Utánvéttel történő vásárlás esetén a megrendelt áru ellenértékét és a szállítási költséget az áru kézhezvételekor kell készpénzben kiegyenlíteni. Kérjük, hogy minden esetben győződjön meg arról, hogy a termék csomagolása sértetlen! Ha a csomag láthatóan sérült, vagy nyitott, tagadja meg a csomag átvételét és haladéktalanul értesítsen minket. 3. Előre utalással: Rendelését előre, átutalással is kiegyenlítheti. A csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani. Az áru kézhezvételekor további költségek nincsenek. Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban minden esetben tüntesd fel a rendelés azonosítóját. Előfordulhat, hogy a megrendelt termék éppen nincs raktáron, ezért arra kérjük, hogy csak az értesítésünket követően indítsa el az utalást.
Amennyiben módosítani, illetve törölni szeretné megrendelését kérem vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. A módosításra, vagy rendelés törlésére a rendelés leadását követő 24 órán belül van lehetősége.